Καλώς ήρθατε στο Fit 4U, ένα Boutique Προσωπικό Γυμναστήριο Ασκήσεων που βρίσκεται στη Δαναΐδων 1, Χαλάνδρι, Αθήνα. Με την πρόσβαση και τη χρήση του ιστότοπού μας (https://fit4u-chalandri.gr/) και των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε να συμμορφώνεστε και να υποβάλλεστε στους παρακάτω Όρους και Προϋποθέσεις. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις πριν χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας.

**1. Αποδοχή των Όρων**

Με την πρόσβαση ή τη χρήση του Ιστότοπου, αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνήσει να υποβάλλεστε σε αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας ή τις υπηρεσίες μας.

**2. Μέλη και Πρόσβαση**

2.1. Για να έχετε πρόσβαση σε ορισμένα χαρακτηριστικά του Ιστότοπου και των υπηρεσιών μας, ενδέχεται να χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό. Συμφωνείτε να παρέχετε ακριβείς, ενημερωμένες και πλήρεις πληροφορίες κατά τη διαδικασία εγγραφής και να ενημερώνετε αυτές τις πληροφορίες για να παραμένουν ακριβείς, ενημερωμένες και πλήρεις.

2.2. Είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας του λογαριασμού σας και του κωδικού πρόσβασής σας και για τον περιορισμό της πρόσβασης στον υπολογιστή σας. Συμφωνείτε να αναλαμβάνετε την ευθύνη για όλες τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται υπό τον λογαριασμό σας ή τον κωδικό πρόσβασής σας.

2.3. Το Fit 4U διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την παροχή υπηρεσιών, να τερματίσει λογαριασμούς, να αφαιρέσει ή να επεξεργαστεί περιεχόμενο ή να ακυρώσει μέλη κατ’ ευχήν.

**3. Χρήση του Ιστότοπου**

3.1. Συμφωνείτε να χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο και τις υπηρεσίες μας μόνο για νόμιμους σκοπούς και σύμφωνα με όλους τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς.

3.2. Απαγορεύεται η παραβίαση ή η προσπάθεια

παραβίασης της ασφάλειας του Ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένης αλλά μη περιορισμένης στην μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε οποιοδήποτε μέρος του Ιστότοπου, λογαριασμούς ή συστήματα.

3.3. Το Fit 4U μπορεί, κατ’ ευχήν, να τροποποιήσει ή να διακόψει οποιοδήποτε μέρος του Ιστότοπου ή τις υπηρεσίες χωρίς προειδοποίηση.

**4. Τέλη Μελών και Πληρωμές**

4.1. Τα τέλη μελών και οι όροι πληρωμής περιγράφονται στις συμφωνίες μελών μας. Με την εγγραφή σας σε ένα μέλος, συμφωνείτε με τα καθορισμένα τέλη και όρους πληρωμής.

4.2. Το Fit 4U διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τα τέλη μελών και τους όρους πληρωμής με προηγούμενη ειδοποίηση προς τα μέλη.

**5. Πολιτική Απορρήτου**

5.1. Η χρήση σας του Ιστότοπου διέπεται επίσης από την Πολιτική Απορρήτου μας, η οποία μπορεί να βρεθεί [εδώ](#). Χρησιμοποιώντας τον Ιστότοπο, συναινείτε στους όρους της Πολιτικής Απορρήτου μας.

**6. Πνευματικά Δικαιώματα**

6.1. Όλο το περιεχόμενο στον Ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένου κειμένου, γραφικών, λογοτύπων, εικόνων και λογισμικού, αποτελεί την ιδιοκτησία του Fit 4U και προστατεύεται από τους ισχύοντες νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

6.2. Δεν επιτρέπεται η τροποποίηση, αναπαραγωγή, διανομή, δημιουργία παραγώγων έργων, δημόσια εμφάνιση ή χρήση οποιουδήποτε περιεχομένου από τον Ιστότοπο χωρίς την ρητή γραπτή άδεια του Fit 4U.

**7. Περιορισμός Ευθύνης**

7.1. Το Fit 4U, οι αξιωματούχοί του, διευθυντές, υπάλληλοι, πράκτορες και συνεργάτες δεν θα φέρουν ευθύνη για οποιεσδήποτε άμεσες, έμμεσες, παρεπόμενες, ειδικές ή συνεπακόλουθες ζημίες που προκύπτουν από ή συνδέονται με τη χρήση του Ιστότοπου ή των υπηρεσιών μας.

**8. Εφαρμοστέο Δίκαιο**

8.1. Οι παρούσες Όροι και Προϋποθέσεις διέπονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδας. Οποιεσδήποτε διαφορές προκύπτουν υπ

ό ή σχετικά με αυτούς τους όρους υπόκεινται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των ελληνικών δικαστηρίων.

**9. Στοιχεία Επικοινωνίας**

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο [fitness@fit4u-chalandri.gr](mailto: fitness@fit4u-chalandri.gr).

Το Fit 4U διατηρεί το δικαίωμα να ενημερώσει ή να τροποποιήσει αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Είναι ευθύνη σας να ελέγχετε αυτούς τους όρους περιοδικά για αλλαγές. Η συνεχιζόμενη χρήση του Ιστότοπου και των υπηρεσιών μας μετά τη δημοσίευση οποιωνδήποτε αλλαγών συνιστά αποδοχή αυτών των αλλαγών.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Fit 4U!